Лепливи куки за ѕидови (5 парчиња)

(1 клиент преглед)

Оригиналната цена беше: 29.90 долари.Тековната цена е: $14.16.

Побрзај! Само 1000 предмети оставени на залиха

1000 во парк

Лепливите куки за ѕидови на Molooco не се какви било куки! Овие прекрасни отстранливи куки може да се користат за украсување за празници и други пригоди, организирање лични предмети, кујнски прибор, средства за чистење и друго.

Лепливи куки за ѕидови (5 парчиња)

Ѕидот е златен рудник со бесплатно складирање и овие куки ќе ви овозможат да ги искористите предностите на овој рудник за злато. Без разлика дали се работи за вашите омилени рамки за фотографии, торби за перење, патики, закачалки за палто, шлемови, кујнски алат, опрема за гаража или вештачко цвеќе, можете да ги закачите во секое време.

Лепливи куки за ѕидови (5 парчиња)

Што ќе добиете:

  • Повеќекратни намени: Користете ги овие лепливи закачалки за да организирате сè, од крпи за садови до прибор во вашата кујна, да закачите крпи за лице и четки за чистење во вашата бања или да ги прикажете вашите омилени слики во вашата канцеларија. Дали имате проблем да ги пронајдете вашите алатки? Овие практични и силни куки се совршени за закачување шрафцигери, четки и ролери. Ќе најдете безброј намени за овие разновидни, повеќекратни лепливи куки за ѕидови!
  • Одржувајте голема тежина: Не се откажувајте од големината, овие тешки самолепливи ѕидни куки се доволно силни за да издржат тежина од 2-8 кг. Користете го за да ги обесувате вашите работни алатки, апарати, крпи, клучеви и друго. Излупете го задниот капак, изберете место за залепување и толку. Не додавајте тежина 1-2 часа.
  • Нема траги на ѕидовите: Овие лепливи куки за ѕидови се отстранливи и повторно употребливи. За да ги отстраните, дувајте ги со топол воздух со дувалка за коса и излупете ги од рабовите. Тие не оставаат траги на ѕидовите на плочките и се безбедни за пренос. Овие куки за ѕидни стапчиња се забавен и функционален начин да додадете малку организација во вашиот живот!
  • Корисно за повеќе површини: Овие лепливи куки за ѕидови се погодни за обоени ѕидови, како и за плочки, тапети, стакло и мермер.

Лепливи куки за ѕидови (5 парчиња)

НАШАТА ГАРАНЦИЈА

Уверени сме дека нудиме некои од најдобрите производи на пазарот. Затоа, обезбедуваме 30-дневна гаранција.

Willе вложиме максимални напори за да бидете сигурни дека сте целосно задоволни од купувањето.

Купувањето преку Интернет може да изгледа застрашувачки. Сакаме да знаете дека постои апсолутно нула ризик да купите нешто. Нема да го отежнеме ако не го сакате.

Ние нудиме е-маил и поддршка за билети 24 часа на ден, 7 дена во неделата. Доколку ви е потребна помош, контактирајте не. Ве молиме контактирајте со службата за корисници ако имате какви било проблеми со купувањето.


доверба-исплата-исплата
испорака-доверба-печат
Земете о јанда таа!
Лепливи куки за ѕидови (5 парчиња)
Лепливи куки за ѕидови (5 парчиња)

1000 во парк