Силна водоотпорна паста за запечатување

(1 клиент преглед)

$15.15 - $29.40

Побрзај! Само 1000 предмети оставени на залиха

Моќен запечатувач кој ефикасно и веднаш ги запечатува повеќето површини со какви било материјали.

Среќни сме да ви понудиме ПРОИЗВОД што ЛЕСНО и ИНСТАНТНО ќе ги запечати и поправите скршените површини. Воведување на Силна водоотпорна паста за запечатување.

Силна водоотпорна паста за запечатување е НАПРЕДЕНА ПАСА ЗА ПОТВРТУВАЕ која е формулирана до ефективно запечатување и ПОПРАВКА скршени површини. Тоа е запечатувач заснован на вода, кој е БОЛНИ и може да се искористи за водоснабдување на голема големина на површини. ОБВИНУВА ТУГ, но ФЛЕКСИБИЛЕН слој на ЗАШТИТА НА ПРИМЕНАТА ПОВРШИНА. Тоа е доказ за протекување и може да се примени на влажни површини со висока јачина на сврзување. Транспарентен е и има не-жолта супстанца.

Силна водоотпорна паста за запечатување има СИЛНА АЛЕСНА АКЦИЈА што може ЛЕСНО и БРЗО да се врзе за повеќето површини што се предмет на и може да бидат особено корисни за кои се бара заштита. Може да се ПРИМЕНИ и ОБЕДБИ ОД ВИДОТ ЗАШТИТА ПОТРЕБЕН ЗА НЕКОГАШ. Долготрајно е и трајно. ПОДОБНО Е за запечатување на споеви и празнини и протекување и може да се користи на сите градежни материјали. Може да се ПРИМЕНИ НА СЛИВАНИ и НЕБОБЕНИ ПОВРШИНИ. Тоа не е загадувачки. БЕЗБЕДНО Е. Тоа е безбеден и не-токсичен. Ние нудиме 120гр паста во ПАКУВАЕ НА ЦЕВКИ и 300гр паста во ПАКУВАЕ ВО ТЕГА.

Вклучен производ:

  • 1 x 300 гр паста во тегла за пакување (со 1 парче четка за боја или без четка за боја)
  • или 1 x 120 гр паста во ПАКУВАЕ НА ЦЕВКИ (со 1 компјутер четка за боја)


доверба-исплата-исплата
испорака-доверба-печат
SKU: 21635 категории: ,
Земете о јанда таа!
Силна водоотпорна паста за запечатување
$15.15 - $29.40 Одбери опции