Супер силно спреј за врзување

(1 клиент преглед)

Оригиналната цена беше: 35.90 долари.Тековната цена е: $34.11.

Побрзај! Само 1000 предмети оставени на залиха

1000 во парк

Среќни сме да ви понудиме ПРОИЗВОД кој ЛЕСНО и ИНСТАНТНО ќе ги запечати и поправите скршените површини. Ви го претставуваме супер силното спреј за врзување.
02.gif
Супер силно спреј за врзување е ИНОВАТИВЕН СПРЕЈ што ефикасно ги запечатува и поправа скршените површини. Тоа е запечатувач заснован на вода, кој е БОЛНИ и може да се искористи за водоснабдување на голема големина на површини.

ОБВИНУВА ТУГ, но ФЛЕКСИБИЛЕН слој на ЗАШТИТА НА ПРИМЕНАТА ПОВРШИНА. Тоа е доказ за протекување и може да се примени на влажни површини со висока јачина на врзување. Транспарентен е и има не-жолта супстанца.03.gif
Моќен спреј за заптивање има СИЛНА АЛЕСНА АКЦИЈА што може ЛЕСНО и БРЗО да се врзе за повеќето површини што се предмет и може да бидат особено корисни за кои се бара заштита.
01.gifМоже да се ПРИМЕНИ и ОБВРСИ ОД ВИДОТ ЗАШТИТА ПОТРЕБНО ЗА НЕМА ВРЕМЕ. Долготрајно е и трајно. ПОДОБРА е за запечатување на споеви и празнини и протекување и може да се користи на сите градежни материјали. Може да се ПРИМЕНИ НА СЛИВАНИ и НЕБОБЕНИ ПОВРШИНИ. Тоа не е загадувачки. БЕЗБЕДНО Е. Тоа е безбеден и не-токсичен.

доверба-исплата-исплата
испорака-доверба-печат
SKU: 13496 категории: , ,
Земете о јанда таа!
Супер силно спреј за врзување

1000 во парк